• 100% RVS vakman
  • 100% RVS producten
  • 100% Topkwaliteit
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • 100% RVS vakman
  • 100% RVS producten
0
Winkelwagen is leeg.

0

×

Account aanmaken

Persoonlijke gegevens

Login gegevens

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

RVS trapleuning gebogen

Wij van RVS trapleuningonline leveren ook gebogen RVS trapleuningen. Onze gebogen leuningen worden in onze werkplaats met zeer veel aandacht vervaardigd. Niet alleen om de juiste radius te verkrijgen, maar ook de afwerking van de leuning staat bij ons hoog in het vaandel. Door het buigen of walsen van de leuning word de oppervlakte vaak licht aangetast. Wij zorgen ervoor dat het geborstelde oppervlak weer voor 100 % hersteld word. Deze RVS trapleuningen van RVS trapleuningonline zullen uw trap tot een uitzonderlijk geheel brengen.

Klanten van RVS trapleuningonline willen vaak hun oude houten trapleuningen vervangen door RVS trapleuningen. De vorm van elke trap is anders waardoor de leuningen telkens een andere radius krijgen. Om de wensen van onze klanten goed te vervullen is het gebruikelijk om in bezit te komen van de juiste gegevens. Dan praten we over het type RVS trapleuning, de lengte ervan met de maatvoering van de leuningdragers en de juiste radius voor het buigen.

Er zijn verschillende manieren om de gegevens bij ons in beeld te brengen.                                                      

1. De oude leuningen per post naar ons te verzenden.

2. Het uittekenen van de betreffende leuningen op papier met de bijhorende gegevens.

3. De trapleuningen zelf afgeven op ons adres in Geffen.

Zodra de gegevens in ons bezit zijn nemen we contact op. Wij bieden u dan gelijk een zeer nette offerte aan. Indien u dan akkoord gaat bespreken we gelijk het verloop van de order.

Voor het buigen van een trapleuning hanteren wij een prijs van 50 euro per buiging voor lengtes onder de 120 cm. Daarboven hanteert RVS TRAPLEUNING ONLINE een prijs van 75 euro per buiging. Bij het leveren van een hele set gebogen trapleuningen is er korting mogelijk die we dan gelijk met u bespreken.

Heeft u andere vragen over een offerte of het buigen van een RVS trapleuning van RVS trapleuningonline neemt u contact met ons op en zullen onze medewerkers u snel en vakkundig te woord staan.